je delikatesno žganje iz tepk, hrušk, ki rastejo samo v določenih predelih Slovenije. Danes so že prava redkost. Na ta stara drevesa, ki rodijo samo vsako drugo leto...
je prvorazredno žganje iz najplemenitejših hrušk viljamovk. Slovenske viljamovke veljajo za najokusnejše in najbolj sočne hruške daleč naokoli. Viljamovko odlikuje izrazit okus in intenzivna, žlahtna aroma, zato je...
je delikatesno žganje iz grozdja sorte rebula, značilne za primorski vinorodni okoliš. Včasih se je žganje kuhalo iz grozdja slabše kakovosti, ki ni bilo primerno za proizvodnjo vina. Žganje...
je prvovrstno domače žganje, ki ima v Sloveniji že dolgo tradicijo. Slivovka KILC je destilirana iz kmečkih sliv po starem receptu, ki se je prenašal iz roda v rod...
Tradicija kuhanja jabolčnega žganja je v žganjekuhi KILC najdaljša. To, kvalitetna slovenska jabolka, katerih sloves je že dolgo poznan, pravi sortni izbor in vrhunska tehnologija so rodile...