• je delikatesno žganje iz tepk, hrušk, ki rastejo samo v določenih predelih Slovenije. Danes so že prava redkost. Na ta stara drevesa, ki rodijo samo vsako drugo leto...
    VEČ O TEM
    tepkovec
  • je prvorazredno žganje iz najplemenitejših hrušk viljamovk. Slovenske viljamovke veljajo za najokusnejše in najbolj sočne hruške daleč naokoli. Viljamovko odlikuje izrazit okus in intenzivna, žlahtna aroma, zato je...
    VEČ O TEM
    Viljamovka
  • je delikatesno žganje iz grozdja sorte rebula, značilne za primorski vinorodni okoliš. Včasih se je žganje kuhalo iz grozdja slabše kakovosti, ki ni bilo primerno za proizvodnjo vina. Žganje...
    VEČ O TEM
    Grapa
  • je prvovrstno domače žganje, ki ima v Sloveniji že dolgo tradicijo. Slivovka KILC je destilirana iz kmečkih sliv po starem receptu, ki se je prenašal iz roda v rod...
    VEČ O TEM
    Slivovka
  • Tradicija kuhanja jabolčnega žganja je v žganjekuhi KILC najdaljša. To, kvalitetna slovenska jabolka, katerih sloves je že dolgo poznan, pravi sortni izbor in vrhunska tehnologija so rodile...
    VEČ O TEM
    Kilcwis